неделя, 17 юли 2011 г.

Достъпни Giclee репродукции на картини

Какво е giclee? Giclees са цифрови отпечатъци върху платно или хартия. Те дават възможността за възпроизвеждане на оригинални картини на изкуството с по-високо качество. Правилният правопис е всъщност gicl`e, тъй като тя е френска дума. За по-голяма част хора, които търсят да добавят акцент в дома си това е перфектното решение.
Аз открих за първи път giclees в Ню Йорк на Арт Експо през 1995 година.
Днес тези принтери са 4-5 пъти размера на първоначалния принтер и може да възпроизвеждат изключително големи картини на различна хартия, платно и други тъкани. Giclee печата може да възпроизвежда изображения с цялите слоеве и мазки, установени при първоначалната живопис.
Този метод възпроизвежда възможно най-близо до оригиналните произведения на изкуството.
Ние всички имаме чувство на криза в тази икономика. За много хора, закупуване на оригинални картини е лукс, които те не могат да си позволят в момента. Но изкуството е необходимост за хранене на духа ни, и вдъхновява творчеството ни. Изкуството носи красота в домовете ни, живота и душите. Обмислете възможността да закупите репродукции на оригинални картини на изкуството, по-специално giclee картини за стена. Giclees са следващото най-хубаво нещо след оригинала. Те са прекрасни репродукции и качеството им е ненадминато. Съвременните цифрови методи, използвани за създаване на giclees са в състояние да обхванат всички фини детайли намерени в оригинала. А giclee метода е прекрасен заместител на оригиналната живопис, и най-хубавото от всичко, те струват много по-малко. Не само, че цените са по-достъпни, но картините се предлагат в много различни размери, позволяващи повече възможности, които отговарят на вашите нужди. Giclees са по-скъпи в сравнение с други репродукции на картини, тъй като те се нуждаят от много висока резолюция на изображението, мастила са по-специални за постигане на точният цвят и целият процес е по-сложен от стандартните репродукции на хартия. Но в крайна сметка, ще имате по-качествена репродукция giclee на стената си за дълго време напред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар