неделя, 21 август 2011 г.

Декорирайте дома си с репродукции

Репродукции на картини от известни художници са впечатляващ начин за декориране една голяма стая. Това създава невероятно впечатление на присъстващите, тъй като е фокусна точка в стаята и е изключително атрактивена. Най-голямата стая в къщата, която е вероятно и най-използваната стая, ще бъде трансформирана, ако се използват репродукции.
Първо, репродукцията трябва да бъде окачена изключително внимателно. Тя изисква много внимателно подравняване. Куките за поставяне на картината трябва да бъдат на 5-6 сантиметра от горния ръб на рамката. Правилното позициониране на куките ще гарантира правилното разположение на картината върху стената. Ако куките са разположени прекалено долу на рамката на картината, то горният ръб ще стои прекалено далече от стената и няма да прави добро естетическо впечатление. Когато репродукцията е монтирана на тел дава възможност за лесно приспособяване и изравняване, след като се постави на стената.
Една добра репродукция би била чудесно допълнение в стаята ако се постави над камината или някъде на друго централно място. Това ще привлича погледите и ще прави впечатление на всеки, който влезе в стаята. Арт платното трябва да бъде избрано внимателно, за да съответства на цвета и стила на помещението.
Всяка стая е подходяща за този вид картини, но е вярно също, че за голяма стена е добре да се подбере и голяма картина съответсваща на общия декор. Голяма част от стената може да се развали напълно, ако се покрие с различни рафтове, шкафове или случайни снимки. Те могат да направят стената и стаята да изглежда претрупана и с никаква естетика. Идеалният избор за голяма по площ стена ще бъде само един, Прекрасна репродукция на хужник, можете да изберете от множество картини. Картината ще изглежда чудесно срещу обикновено боядисани стени и ще привлече окото на наблюдателя към него. Картината трябва да бъде избрана за допълване на цветовете в стаята и стила на помещението и да е личен избор на собственика. Има много голям избор от репродукции на картини, в зависимост от настроенията, сезоните, цветя, сгради и др.
Картини за дома ще изглеждат чудно на празното пространство над дивана и ще се подобри визията ако се постави между осветление, което допълнително да засили ефекта на цветовете. Две свещи или други светлини фиксирани от двете страни на картината ще хвърли красиво сияние върху платното и ще очертае цветовете и нюансите.
За да обобщим, за стаи с големи размери идеалният избор е картина или репродукция от някой художник. Това е перфектният избор за да се гарантира стил на помещението. Опции за избора на картини от съвременното изкуство или велики признати художници са безкрайни, но трябва да са избрани така, че да се впише в личните предпочитания и цветовете и стил на дома и стаята като цяло. Не забравяйте да подберете и подходящо място на стената за избраните картини.

Няма коментари:

Публикуване на коментар