неделя, 14 август 2011 г.

Дигитални репродукции

Дигиталните репродукции са чудесен начин за събиране на колекция картини. Ако искате да имате за декор на стената изобразително изкуство, дигиталните репродукции ще бъдат достъпен начин да разширите вашата колекция. Тези репродукции може да са флорални картини, дивата природа, изобразително изкуство, голи женски фотографии, арт пейзаж или известни репродукции на известни картини с маслени бои върху платно, или акварели. С дигиталните репродукции се предполага високо качество на изработване, картини или плакати. Най-често тези картини се правят на по-високо качествена хартия, но също така върху платно или други материали.
Ако сте колекционер на картини, знаете, че дори тези плакати може да станат ценени с течение на времето. Дори и номерирани копия на изкуството могат да достигнат по-голяма стойност, ако са от популярни художници. Много хора, когато слушат за дигитални репродукции са склонни да мислят, че са евтини или безполезни плакати и не искат да купуват такива картини. Иронията е, че много музеи или популярни художници предлагат такива репродукции.
Поставянето зад стъкло, добавя ниво на защита от замърсявания и ултравиолетова светлина, които водят често до избледняване на картината. Много художници често лично подписват тези репродукции. Дигиталните репродукции са с достатъчно високо качество за показване в колекции. Не пренебрегвайте тези репродукции от любимите си художници или фотографи и се опитайте да включите ограничени по брой репродукции в своята колекция от фини картини на изкуството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар